onsdag 10 februari 2010

Jag har fått paket!!!


Här ser ni min nya underbara sponsor, hur lycklig blir man inte :)
I dag fick jag ett paket avi ifrån kalasform, hur glad blir inte jag :)
Så i morgon ska jag ändå iväg och handla (har juh en 3mil) och då ska jag hämta ut mitt paket. Känns så spännande, känner mig som ett barn på julafton :) Kika in på sidan så får ni se alla underbara formar :)

4 kommentarer:

  1. Wow, vilken toppensponsor! Grattis! Vad roligt med sponsorer!

    SvaraRadera
  2. Jamen visst är det Helena. Ska bli spännande att se vad som kommer med i paketet :) Är det en hel del så blir det nog en utlottning åxå hoppas jag :)
    Finns såna underbara formar, jättefina. Tog kontakt med kalasform förra veckan för att få veta var jag kunde köpa dom, och fick länken till en webshop (har nog nämnt den här inne på bloggen) mailade dom förra torsdagen och då fick jag höra att jag kunde beställa formarna som akutpresent och få dom följande dag alltså i fredags. Så jag skickade naturligtvis efter en massa formar till min svärmor som fyllde år :) 15kr så fick jag alltihopa i present papper och det var nog det finaste inslagna paketet jag sett :) Är stennöjd och det är nog inte sista gången jag skickar efter presenter på den presentsidan :) Tänk vad härligt det är med sån service när man verkligen behöver det :)
    Alltid lika kul när du kikar in här Helena ;)

    Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Martina ja men visst är det :)

    Ser framemot att kunna lotta ut lite åxå :)

    SvaraRadera