Och jag rörde ihop en annan variant av lakrits cupcake´s :)
Tusen tack IGEN.... Siluett av Swede för alla fina muffins formar och saker :)
Blev såna härliga gropar i just dessa formar att jag tyckte det var perfekt för en klicka Lemon curd. Citron och lakrits är juh så himla gott ihop :)
formarna är alltså ifrån Siluett
2 såna här choklad kakor gick åt. Den är sååå gooood!!! :)
2 såna här choklad kakor gick åt. Den är sååå gooood!!! :)
Lakrits Muffins
125 g rumsvarmt smör
3 ½ dl socker
2 ägg
3 dl vetemjöl
1 dl kako pulver
1 tsk bakpulver
1 dl mjölk
1 dl marscarpone
0,5 dl lakritsflarn
1 st kaka av Anthon Berg Salmiak
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop smör och socker pösigt. Tillsätt ett ägg i taget och vispa en stund mellan varje ägg.
Blanda mjöl, bakpulver, kakao och lakritsflarn i en bunke. Blanda om.
Smält Salmiak chokladen över vatten bad.
Blanda i växelvis av mjölblandningen, mjölken och marscarponen tills du får en fin blandning.
Häll i muffins formar och in i ugnen i ca 20min. Låt svalna.
Choklad fluff
2dl grädde
1 st Anthon Berg Salmiak kaka
2 msk philadelfia ost
Värm grädden men låt den EJ koka. Sätt ner chokladen och rör om hela tiden tills den smält.
Häll upp i en plastbunke och låt svalna i kylskåp.
Ta fram den kalla choklad/grädd smeten och vispa upp det tillsammans med 2msk philadelfia ost.
Spritsa och garnera dina cupcake´s :)
Dom såg smaskiga ut!!!
SvaraRaderaMen jisses vilka kreationer! Mums :)
SvaraRaderaVad du ÄR duktig. Så fint allt blir
SvaraRaderaKrmara Christina
Fullkomligt älskar sättet du spritsat dessa cupcakes på!! Såå himla läckert!! =)
SvaraRaderaHanna.. haha ja den första råkade bli så, tyckte det såg rätt snyggt ut så jag var tvungen att göra alla lika ;) ska nog leka lite mer med det där.. andra formar osv :)
SvaraRaderaOjoj så fina, härligt spritsad frosting! De ser goda ut också...:-)
SvaraRaderaDet där ser helt otroligt fint och gott ut!!! / Karin
SvaraRaderaWow! Var har du hittat den chokladen!
SvaraRaderaLåter gott, nom nom :'p
SvaraRadera