fredag 10 september 2010

Körsbärskladdisar

Kladdmuffins blev det idag :) HÄR hittar ni receptet ifall ni är sugna ;) Bakom bilden står en flaska, med något sött och mumsigt i :) Vet inte riktigt om det kanske kallas körsbärs sirap eller något dylikt :) Blandade ner en del i vispad grädde sen hällde jag över det på dom spritsade också som sås och det blev sååå gott. Jag bara ÄLSKAR körsbär.. och denna "sirap/sås" var såååå god :) Direkt spinner det i huvudet på vad jag ska hitta på med den :)
Höll nästan på att glömma formarna... dom härliga Siluett formarna som är perfekt till kladdmuffins :) en mycket STOR favorit här hemma

10 kommentarer:

  1. cupcakesfluffan.. dom blev jätte goda. Ser kanske inte så fina ut på bilden med mörkret osv. men riktigt mums mums

    SvaraRadera
  2. Ojj...så gott de ser ut!! och vilken intresant recept men var kan jag handlar de där flaskan som stor bakom cupcake? är de finns alkohol inne.

    SvaraRadera
  3. Körsbär är ju så fantastiskt gott! Måste ju vara för att man så sällan äter det! ;) Trevlig lördag! Hälsningar Carro

    SvaraRadera
  4. Hej Sana! Den flaskan har jag köpt på Willys. Brukar stå i närheten av bakgrejorna. Och nej ingen alkohol.. mycket mycket god. Smakar som körsbärslikör fast utan alkohol ;)

    SvaraRadera
  5. Systrarna Yster... ja visst är det gott Carro... denna i flaskan var underbart god. Härlig smak.. så den ska jag nog experimentera vidare med :)

    SvaraRadera
  6. Ser verkligen gott ut! Kladdkaka i olika varianter kan man inte få nog av. ;-) Och körsbär är lite underskattat tycker jag, många är "rädda" för körsbär (helt i onödan).

    SvaraRadera
  7. Jag håller med om att körsbär är jättegott. Körsbärssirap låter som en bra sak att ha hemma om man vill ha körsbärssmak på baket.

    SvaraRadera
  8. tove och Erika.. ja den där flaskan kommer nog att gå åt och bli utbytt av andra. För den där kan man leka hur mycket som helst med och snuskigt god var den. Kanske möjligen på pannkakor, glass och annat gott :)

    SvaraRadera
  9. mums! både ser och låter helt underbart gott!

    Formarna är gudomliga!

    SvaraRadera