tisdag 14 september 2010

Lantbröd nr.2Här kommer då gårdagens bröd. Här blir det mest brödbakning just nu. Maskinen sköter jobbet, mycket praktiskt eftersom det är minimal med tid just nu.
I helgen har jag plockat ner en STOR hästhage.. tagit bort all elrep och eltråd och isolatorer, pojkarna hjälpte mig med att ta bort stolparna och bära ut dom till vägen.
Sen mår min kropp kanske inte det bästa men sambo kan juh inte vara på fyra ställen samtidigt :P stackaren jobbade tolv timmars pass hela helgen. Mest ville han nog vara hemma och hjälpa till.
Men vi ser iafl ett slut i det hela. En liten spurt nu på en månad eller två så har vi ställt allt i ordning och hjälpt svärföräldrarna med det dom vill ha hjälp med här. Sen kan dom sälja gården. Sorg i hjärtat men det blir nog bäst så. Själv får vi ett jätte stort hus.. nåja.. får och får. Vi har KÖPT ett stort hus med en trädgård till som egentligen sköter sig rätt hyfsat själv förrutom att klippa gräset :) Inga rabatter att rensa där inte :)
I vilket fall som helst så är det massvis med andra grejer att göra så bakningen får läggas lite åt sidan.. IGEN... men det kommer...
Under tiden får ni se lite bröd istället :)
Detta brödet är då samma recept som brödet innan. Men denna gången slängde jag i lite flingsalt, kummin och pomerans skal(malen)
Blev riktigt riktigt gott :)
Barnen älskar dessa bröd som bakas i maskinen så här går brödet åt :)
Hur har ni andra det så här i höst? hinner ni baka? vad gör ni på fritiden? berätta!!!
Ha en fin arbetsvecka!

2 kommentarer:

  1. Fritid? Vad är fritid? Den tiden jag går och köper bröd på ICA? =P
    kram på dig vännen!

    SvaraRadera