tisdag 14 september 2010

Mitt blivande nya kök

Detta är mitt kök om någon vecka :) Finns saker jag vill göra men vi ska nog bo in oss först och känna vid hur vi vill ha det. :)
Älskar den lilla vedspisen i köket. Den var en STOR bonus :) värmer gott dessutom och jag är juh van att ha en sån spis i mitt kök även om denna i detta huset är mycket större :)


Ett HÄRLIGT burspråk med en underbart fin utsikt i backen :)


Titta! En diskmaskin :) Glasskåpet och medicin lådorna stendiggar jag, MEN... känns som att dom kväver köket. Men som sagt. Ska bo in oss först, kan juh vara att man älskar det sen :)
Dessutom ska jag fylla lådorna med, pasta färger, små blomutstickare osv osv .. kan juh vara tvungen att ha kvar lådorna sen *hehe*
Om endast några veckor flyttar vi! :)

15 kommentarer:

 1. Oh, vilket underbart kök! :)

  Här blir det ju kul att diska med den utsikten. Visst lådorna tar bort lite av rymden i köket, men samtidigt ser man ju genom glasskåpen och lådor i massor är inte att förakta! :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att ditt kök är så mysigt ;)
  idag var jag på willys men hittade jag inte körsbärsyrap kanske jag ska hittar till matins olson kanske de finns där.

  SvaraRadera
 3. Jag har alltid önskat mej fönster vid diskbänken !!! Smålådorna kan du kanske ta bort så blir det lite luftigare.

  Maria

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Behåll lådorna för tusan :O det är ju nästan en av din personlighet att ha lådor med tillbehör till

  SvaraRadera
 5. Sana.. står nog inte sirap på flaskan heller. Vet iofs inte vad som står eftersom det är ett annat språk. Men om du känner igen flaskan så ska den finnas på Willys. Här i Karlskrona iafl.

  Jo vi ska bo en tid nu först i huset och känna av. Kan vara att jag vill ha köket som det är nu sen åxå även om jag gärna vill byta köksluckor i framtiden ;)

  SvaraRadera
 6. Kanske jag ska säga till min man kusin köppa de till mig när han ska komma till Lund!! kan du skriva va hetter de där flaskan ;)

  SvaraRadera
 7. Så mysigt:) Avis jag vill också flytta bums.
  Vill faktiskt inte bo i Malmö mer......

  SvaraRadera
 8. Vilket fantastiskt fönster vid diskbänken, det är ljuvligt att kunna stå och spana ut över sina "ägor" när man diskar, som ju är urtrist! MAn kan ju även flytta lådorna till nåt annat ställe, för dom var verkligen läcka. MEn att bo in sig är alltid bra, det gör jag än :)

  SvaraRadera
 9. Sana.. står Wisnia på flaskan. Vet inte om det är märket eller namnet eller vad det är. Kika på bilden där cuppisen finns så ser du hur flaskan ser ut och hur namnet stavas för det är en apostrof ovanför S ;)

  Pehrnilla.. men.. nej men det förstår jag att du inte vill för det hade inte jag heller velat *hehe* mysigare här i blekinge ;) du får allt flytta hit så vi kan börja fika ihop *s*

  Sarah.. hur länge har du nu bott in dig?
  Jo men lådorna är jag sugna på annat ställe isåfall. Men som sagt. Ska bo ett tag man kanske gillar det ändå när man väl bott där :)

  SvaraRadera
 10. Kul med nytt hem!
  Lycka till..

  MVH
  Benka

  SvaraRadera
 11. MEN Benka... har du hittat hit :)

  Vad skoj!

  å du.. tack! ;)

  Stina

  SvaraRadera
 12. Köket ser fint ut! De små lådorna kan ju verkligen vara bra för diverse tårtgrejs som man lätt samlar på sig. ;-)

  SvaraRadera
 13. Vilket härligt kök. Helt underbart att ha en vedspis i köket, det blir så mysigt. Jag gillade alla lådor ovanför diskmaskinen... det första jag tänkte var att om jag bodde där skulle jag invadera dessa lådor med bakgrejer. :-)

  SvaraRadera
 14. Åååhh, lådorna är ju underbara!! Dom kan du ju inte göra dig av med... Sådan kök skulle jag vilja ha med en massa lådor för bak grejorna eller kryddor..

  Men det är ju du som ska bo där och inte vi... ;O)

  HA det gott! Kram Milla

  SvaraRadera
 15. Tove erika och Milla..

  Lådorna älskar jag på alla sätt och vis och jag har redan bokat upp dom :P
  Vi får väl se hur jag trivs i köket sen när jag väl bott in mig. För även om det inte syns på bilderna så känns det rätt trångt när man står där tyvärr. Men kanske blir en helt annan sak när man väl börjar greja där.
  För lådorna och skåpen är juh dock väldigt perfekta :) massa utrymme :)

  SvaraRadera