Testade att göra glutenfri tårtbotten ikväll. Den blev jättehög och fin.. Kanon ljus och perfekt :)
Trodde det skulle vara lite krångligare faktiskt men det gick jättebra.
Här kommer receptet:
Glutenfri tårtbotten:
3 st ägg
3 dl socker
1 dl varmt vatten
3 dl Lailas mjölmix gluten och mjölkfritt
1 tsk rågad bakpulver
Sätt ugnen på 175 grader. Inte varmfluft.
Vispa ägg och socker några minuter så att det blir fast, pösigt och vitt.
Häll i det varma vattnet, mjölet och bakpulvret och rör om tills allt är slätt.
Häll upp i bröad form. Grädda i ugnen i 30min. Låt svalna.
Lycka till!
Oj vad god fin denna blev!!!
SvaraRaderaOm du bröar formen så blir det inte glutenfritt
SvaraRaderaNaturligtvis ska formen bröas med glutenfritt mjöl ;)
SvaraRadera