onsdag 14 juli 2010

Kenwood Major

TITTA vilken underbar present jag har fått av mina älskade föräldrar.... en Kenwood Major med 6,7 liters bunke och massa andra prylar till.
När jag och min mamma tittade inne på Bagaren&Kocken så kostade den 7499:- Nu när jag skulle visa gubben så var den nersatt till 5710:-.... vi beställde den på stört :)
Massa tillbehör fick man med också... och tänk vilka snälla sponsorer mina föräldrar är som betalar den för att min bakning ska underlätta :)

HÄR hittar ni den och kan se vilka fina grejer som kommer med i paket priset :)


Jag är sååååååååååååå lycklig just nu och väntar ivrigt på att den ska komma hem till mig :)

Jag funderade på en Kitchen Aid för jag tycker dom är så fina och verkar så bra, men byttan är alldeles för liten i jämförelse.. dessutom har denna en mycket kraftigare maskin :)

6 kommentarer:

 1. Dina föräldrar vill inte adoptera mig ;) hihihi
  Nej, men vilken härlig överrasking! Nu får du baka en massa gott och visa här på bloggen!

  SvaraRadera
 2. Visst är den kanonfin, har själv en likdadan med samma tillbehör fast jag fick även med köttkvarn som jag aldrig använder :-)

  SvaraRadera
 3. Jeeez! Vilken lycka! :)
  Säger som föregående, nu får du baka ännu mer och visa oss! :D

  SvaraRadera
 4. Vilken fin present, den kommer väl till pass till ditt bakande.

  SvaraRadera
 5. Jamen eller huuuur att det ska bakas i massor här :)

  Nu efter ska jag bara få ihop till en system kamera åxå så att jag kan ta mer fina bilder på mina bakverk :) ja och en massa annat åxå förståss.... men när jag väl får denna och systemkameran i handen så är jag väääldigt nöjd :)

  cupcakefluffan.... köttkvarnen ville jag inte ha heller för jag har redan en som är super duper bra som vi använder på höstarna när jakten har kört igång och den orkar genom allt :)

  SvaraRadera
 6. Åh jag skulle kunna döda för en sån *nästan*. jag är van med stora kraftfulla grejjer på jobbet men hemma kämpar jag med elvispens degkrokar... men alla sätt är bra förutom de dåliga! ha det bra! Malin

  SvaraRadera