fredag 23 juli 2010

Digital systemkamera..

Tänk.. nu har jag äntligen fått min efterlängtade bakassistent och det blev juh inte vilken som helst utan en RIKTIG kanon maskin :)

Nu kan jag försöka lägga ihop slantar allt eftersom till en systemkamera så att jag kan ta fina kort på barnen och på alla mina bakverk... är man fotointresserad åxå så vill man gärna få till fina kort på allt man sätter ihop... meeeeen så har jag en svaghet.. och det är mina barn....... min familj och framförallt barnen är ALLTID i focus och kommer dom och behöver något så går pengarna oavkortade till dom :P...

Men någon dag kanske :)

För tack vare mina föräldrar har jag nu min assistent......... tänk.. vilka föräldrar man har :) *lycklig*

Blir dock inte mycket bakande just nu i dagarna, allt för många utfärder och trippar hit å dit.. i morgon bär det dessutom iväg på en polenkryssning.. väntas hård vind ute på sjön.. dock inte så trevligt.. meeen vi får väl bota det med en konjak eller två :O

Ha en underbart trevlig helg.. för jag ska äta gott och dricka gott i två dagar :)

Sen återgår vi till markarbetet på måndag ;)

Under tiden kan ni juh lämna lite kommentarer på vad ni tycker jag ska baka ihop för något i min härliga assistent.. berätta vad ni vill se för något här inne;)


Trevlig helg!

8 kommentarer:

 1. Du får väl se det som att om du köper en bra kamera så kan du fota massa fina bilder på dina barn, och det är ju jättekul för dem att ha när de växer upp.

  Och när du ändå har kameran hemma, så kan du ju också passa på att ta kort på dina bakverk... ;-)

  SvaraRadera
 2. Hanna.. jodå e väl lite så jag tänker.. men pengarna går ändå till allt annat som behövs ;)

  Men en dag så :)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker alltid det är något man sparar till... du fyller inte jämnt snart eller så? ;-) Hoppas att du får en jättehärlig Polen-trip och att det inte gungar för mycket! Kram!

  SvaraRadera
 4. Helena S... haha nej jag fyller inte jämt snart.. men man ska juh längta till saker så jag kan juh längta lite till under tiden jag sparar ihop pengarna ;)

  regn och rusk idag.. men gör inte så mycket :)

  Ha en fin helg gumman!

  Kram Stina

  SvaraRadera
 5. En kamera är den bästa investeringen jag gjort (min bakassisten och den delar npg första plats!). Spara och gör det!

  Jag skulle jättegärna vilja vara med på din blogglista om det går bra.

  Kolla tävlingen på min blogg som pågår just nu i bara en vecka! Massa bakformar och strössel!

  Bakpassion.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Hej Mona.. och välkommen in hit till mig, roligt med en kommentar.
  Detta med systemkamera är nog något jag kommer att spara ihop till, blir så irriterad när jag inte får till korten som jag vill ha dom. Vet hur bra en sån kamera är eftersom jag testat några ggr... och jag älskar att fotografera. Men tids nog.. var sak har sin tid sägs det juh :)

  Vilken härlig sida du har. Hade en "bakpassion" innan men jag vet inte riktigt om det är du eller någon annan för sidan känner jag dock inte igen.. du kanske har gjort om den? fanns massa roliga härliga chokladkakor och saker där inne.. dessutom fann jag hela denna DDL historien på den sidan :)

  Nu ska jag slänga in ett tävlingsinlägg här inne för tävla vill man juh alltid vara med om :) ha chans att vinna lite :)

  SvaraRadera
 7. Åhh vilken fin kommentar ja fick utav dig på min blogg (godis cupcakes), det vämde verkligen in i själen. Det är fortfarande jag bakpassion men hen helt ny design och ayout. Ville börja om på nytt efter en tid uppehåll pga min far bortgång, foglossning och sen ny ny plut i familjen som skulle tas hand om. Men nu är jag tillbax och har funnit blogg ivret och nu håller det i sig!

  Tak fina du för din kommentar och jag kommer fortsätta kika in här. Hopas även att du vinner tävlingen (men det avgör ju slump maskinen som räknar nummren)!!

  Hare bäst kära du!!

  Mona

  SvaraRadera
 8. Härligt Mona att du är tillbaka, jag har verkligen saknat din blogg ;)

  Alla har vi perioder i våra liv där vi behöver paus ifrån saker och ting. ;)

  Kram på dig gumman!

  Stina

  SvaraRadera