torsdag 13 maj 2010

dumma åska! :(

Varje gång åskan går här så blir vi utan hem tele och internet. Nu skaffade vi mobilt bredband i höstas och trodde att vi skulle slippa ett problem med just DET.. men icke............ internet och hem tele är stendött... även om mobilerna fungerar så fungerar inte internet.
Ändå drar jag ut ALLT....

Så nu får vi se vad dom säger när jag ringer bolaget i morgon.

Så det kan bli tyst här ett litet tag... men tills dess kanske jag hinner baka lite. Är ledig fram tills måndag.. även om det ska målas en sju helsikes massa panel i helgen :P men någon kaka kanske jag hinner klämma in ;)

Ta hand om er där ute!

Kram Stina

3 kommentarer:

 1. Vi hade åska här på Öland igår, men den försvann ganska fort.

  Hoppas att du får göra lite annat än att bara måla panel till helgen. Fika på godsaker, bland annat! :-) Den där limoncellokakan såg ju otroligt god ut...

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag vill bara uppmärksamma dig på att du får beröm för dina glömda chokladbollar av mig. Läs mer här http://antiann.blogspot.com/2010/05/tar-jag-mig-vatten-over-huvudet.html

  SvaraRadera
 3. Helena.. tre dagar har jag stått och målat panel från tidig morgon till sena kväll. *pust* men nu är det klart. Ett tag iafl :)

  Annelie åhh vad glad jag blir att du testade receptet. Tycker dom e så goda.. en blandning mellan chokladbollar och lite kladdkaka :)

  Kram flickor

  SvaraRadera