torsdag 6 maj 2010

Biskvier..

Massa biskvier i rom/choklad, melon och päronsmak blev klara och flög sin kos idag :)

Får se om jag hinner röra ihop något roligt i helgen. På söndag morgon blir det en tidig morgon nämligen. Börjar jobba klockan 05:00 (som det ser ut nu).... snacka om att vakna innan tuppen :P tror till och med att tuppfan blänger ilsket på mig om jag väcker honom den tiden *s*
Nåja.. en veckans jobb ser jag framemot i Kosta på militärens skjutbana läger :).. pojkarna behöver ju mat.. ja tjejerna åxå naturligtvis :)

Kan väl säga som så att................... nu börjar sommarens jobb :) kommer att ösa järnet med massa olika jobb...... så bloggen kan hamna lite på sidan om.. inte för mycket hoppas jag för jag hoppas jag kan unna mig lite bak då och då.. men det lär visa sig :)

Den "nya" datorn har anlänt hemmet idag... med nytt moderkort igen.. får se hur länge det håller denna gången :/

Nu blir det sängen iafl... nu vet ni status ifall det är vääääääääldigt tyst här.. då är det bara att jag jobbar som banne mig :P

Trevlig vår på er mina kära läsare... och glöm för all del inte att vara med och tävla om strössel.......... jag lovar... det är värt det ;)

TRE stycken vinnare!!!!!

2 kommentarer:

 1. Oj, tidigt att börja kl 5 på morgonen...

  Vad du massproducerar biskvier!! Vad duktig du är! :-)

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det tidigt. Har dessutom nästan 1h bilväg dit så det blir uppstigning väldigt tidigt :) som tur är jobbar jag så varannan dag. Men hade jag fått välja hade jag nog tagit morgon tiden för då har man så mycket av dagen kvar här hemma sen :)

  Ja ibland får man agera massproducent :P

  Kram Helena!


  Stina

  SvaraRadera