lördag 10 mars 2012

MöhippaJaha!!! Mitt i doptårtsbaket.. eller när det var klart.. klampade det in tre söta töser och kidnappade mig efter lite bubbel och en god broccoli paj :) 6 tjejer satte sig i bil och körde upp till Borgholm (efter några försök med en ögonbindel till att snurra till det för mig) hamnade på jag på Guntorpsherrgård i Borgholm. Ett jättefint ställe och vi hade hela alltihopa för oss själva :)
Vi badade bubbel i flera timmar, skrattade, skålade och hade skoj. Sen blev det en två rätters middag som jag tyckte var riktigt super smarrig :)


Hur fint ställe som helst! :)


Baren hamnade vi dock aldrig i :PFörrätten var gudomligt god, var väl kanske inte alla som gillade den men jag gjorde det iafl :)
Carpaccio och alla tillbehören gjorde den så grymt god :)
Däremot glömde vi totalt bort att ta kort på varmrätten.. hm.... men det var fisk till varmrätt iafl. Lax inlindad i någon vit fisk... ja va sjutton... det var gott det med :) Jag hade iiiiinget negativt om maträtterna alls. Tyckte det var hur smarrigt som helst :)


Svårt att se storleken på glaset. Men detta var då ett drickglas... dock i mindre format... eller större snapsglas... eller ett grogglas kan man väl åxå kalla det. Camilla blev ju onekligen aningen frustrerad när detta glas dök upp som dricksglas på frukosten... :) Vet inte om hon hade behövt en 5 liters dunk med vatten kanske hehe...


Dessa två sista bilder har jag lånat ifrån google. Det är verkligen jättefint på detta ställe och en otroligt härlig service. Vi hade våra rum i anexet på baksidan så vi var helt själva där ute på backen :)Så här ser det ut när man kommer dit, även denna bild är lånad och aningen suddig. På framsidan ser man inte alls vad som döljer sig bakom huset... jätte god service och inte alls så dyrt där heller.

Gå in och kika på deras hemsida Guntorps Herrgård

Tusen tusen tack flickor för ett helt underbart och roligt dygn :)

2 kommentarer:

  1. Åh, vilken lyx!! Så roligt Stina att du hade det så trevligt!! Önskar att man fått varit med och firat dig!! Önskar dig ALL Lycka!!

    Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Milla.. åhh tack för din gulliga kommentar.. söt du är :)


    Ja det var hur trevligt som helst... precis så där perfekt i lugn och ro med de bästa tjejerna :)

    SvaraRadera