torsdag 16 februari 2012

Nyheter hos Strössel & AnnatNu ramlar det in många roliga och härliga nyheter hos Strössel & Annat hade man haft en tjock plånbok hade man "råffat" åt sig det mesta där inne.. ojoj vad det kliar i fingrarna :)


Big heart Cookie Mold
För er som inte vet vad detta är. Gör en chokladövertäckt Oreo kaka eller ballerina kaka. Jätteskoj och en rolig grej och så här fin blir den :) Eller som här nedan, med söt text på!


Sen för er som tror att jag blir sponsrad av Strössel & Annat, det blir jag INTE. Allt som jag har därifrån har jag köpt själv. Tycker bara att webshoppen är så otroligt härlig med allt fint och speciellt som man ej kan hitta på något annat svenskt ställe. Dessutom är Pehrnilla jätte trevlig och ser alltid till att hjälpa en med önskemål så gott hon kan. Jätte super duper bra service och sådant ska bloggas om :) Rekommenderar verkligen denna webshop. Så in å shoppa loss :) Och är det något ni undrar över, hur man tex använder vissa prylar och inte kan hitta info om den, maila och fråga Pehrnilla eller sök upp strössel och Annat på facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar