fredag 14 januari 2011

Min matblogg


Nu är ni några som har börjat hitta till min matblogg också så tyckte det var dax att annonsera ut den lite här inne ifall någon skulle vara intresserad.

Eftersom jag har en bakblogg så ville jag inte lägga in massa mat och dylikt här.
Jag har även börjat med lchf ett tag för att få ordning på min mage och förhoppningsvis några kg neråt.
Men mitt minne är ju inte så där värst bra, och alla papperslappar jag skriver ner mina grytrecept och dylikt på har en tendens att slarvas bort. Så jag började skriva ner allt i en ny blogg.
Kan ju alltid vara någon annan också som kan bli hjälpt med mina lchf recept som jag både hittar här å var och som jag hittar på själv.

Så är ni sugen på att kika på den åxå så kommer adressen här: http://www.stinasmat.blogspot.com/ ni kan klicka på länken så kommer ni direkt dit :)

Hoppas att ni även stannar på denna sida som fortsättningsvis kommer att uppdateras då och då.

Jag kan även nu berätta att jag har fått jobb. Som It-support tekniker på företaget JITS AB i Ronneby, dvs att det blir långa roliga dagar men troligen mindre bakverk i veckorna, om jag nu inte är så full av energi när jag kommer hem att jag brassar ihop något då också *skratt*
Nå knappast... det är mycket nya intryck och saker som ska in i skallen dom närmsta veckorna så jag antar att jag är rätt så mör när jag kommer hem om kvällarna.
Men jag ser riktigt framemot att börja jobba. Jag blir dessutom den förste anställda på företaget och bara det kommer att bli jätteroligt, att få vara med från början :)

Så det kommer att bli ett mycket intressant och annorlunda år jag har framför mig och jag ser framemot det med enorm spänning :)

Vill även tacka er allihopa för alla fina kommentarer ni skickat, och tack till alla anonyma läsare som jag vet och ser är inne här :)

Kram på er allihopa!

Stina

4 kommentarer:

 1. Grattis till Jobbet!!!!! Och kul med en matblogg, den ska jag kika på!!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Så roligt med matblogg också! Och lycka till med det nya jobbet! alltid roligt med nya utmaningar! :)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du har en matblogg också, då har man ännu en blogg att följa då. ;-)Stort grattis till jobbet! Tänk vad spännande att få vara med från början. Lycka till! :-)

  SvaraRadera
 4. Tack tack! haha ja nu har ni ännu en blogg att följa och jag att hålla reda på och uppdatera*s*

  Vi får väl se hur mycket jag kommer att hinna med, men något inlägg här å var lär det nog bli :)

  Kram på er!

  SvaraRadera