torsdag 13 januari 2011

Jennie med bloggen kalasgott.... Sveriges mästerkock?!!!


I dag får Jennie Benjaminsson hela min uppmärksamhet här på bloggen, ett eget inlägg iafl :)
Tittade ni på "Sveriges mästerkock" igår? En av deltagarna var just denna tjejen, Jennie.. hon har bloggen kalasgott och jag har följt henne lite över ett år nu tror jag det är.
En tjej som bara är 18år men som är så otroligt duktig på matlagning och bakning. Förra året hände MASSOR i hennes liv när det just gäller mat och bak, jag är riktigt ivrig på att få följa  henne detta året åxå. För mig är hon en klar vinnare i "Sveriges Mästerkock" jag hoppas verkligen att hon går ända fram i mål :)

Önskar dig Jennie ett jätte stort lycka till! Nu hejjar vi ;)

9 kommentarer:

 1. Jag har set henne igår också, hon är grymt och mycket duktigt!! Hejja på dig ;)

  SvaraRadera
 2. Tittade på det igår, men missade just när Jennie var med då lillkillen vaknade precis då, tur det gick att se på nätet också, skall bli så kul att följa henne och hon kommer säkerligen gå långt i programmet, ja vi får hoppas att hon vinner

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att Jennie är alldeles för kaxig för att vara 18 år. Då har man inte mycket erfarenhet än...Skulle inte skada att vara lite mer ödmjuk.Har aldrig jobbat med en sån krävande person som tur är. jag har jobbat som kock i 30 år på många kända ställen.Röatar på Åke som vinnare.

  SvaraRadera
 4. jag håller med, hon verkar inte vara ödmjuk alls, behöver komma ner på jorden lite. Jag håller klart på den andra tjejen, som är minst lika duktig och verkar vara hur go som helst som person.

  SvaraRadera
 5. Det som förbluffar mig rätt mycket, det är att folk har tydligen glömt bort att det faktiskt ÄR en tävling och att det är TV som lägger upp allt det vi vanligt folk ser. Vi ser inte allt dom gör och allt som sägs utan tv plockar dom bitarna för att chockera, förbluffa, spänningen ja allt det som folk reagerar på.

  Jennie är ung, JA... men för att vara så pass ung och ha så otroligt mycket guld i ådrorna som hon har i matlagningen så är hon klart en värdig vinnare i mina ögon.

  Det är synd att folk som inte följt hennes blogg under längre tid (ja hon har bloggat länge innan hon hamnade i tv rutan) har hunnit få se sidor av henne som hon visat i bloggen.
  Jennie ÄR ödmjuk, snäll och ett hjärta av guld. Det vi ser i tv är helt skär ren tävling, och det roliga med alltihopa är att där kan dom tyckas vara arga, bittra fiender. Men i verkligheten träffas dom och har blivit super goa vänner. Det ni ;)

  Glöm nu inte bort att detta är en tävling.

  Jag hejjar på Jennie jag. Men Louise är åxå en värdig vinnare. Dom två bästa är verkligen uppe i topp :)

  Go go tjejer!

  SvaraRadera
 6. Det kvittar om det är en tävling Tulipan. Ödjmukhet är något som stora mästare visar, nedlåtenhet visar man endast om man har dålig självkänsla och självförtroende - måste vara nedlåtande för att höja upp sin egen trasiga självbild.

  Det finns inget värre än folk som skyller på "tävlingssammanhang" då deltagare är dryga, arroganta och allmänt socialt missanpassade. I Sverige må vi ha något som kallas jantelag, det Jennie gör är varken att göra motsatt jante, det hon gör är att vara en dålig individ och en väldigt osympatisk människa. Kan man inte vara sympatisk i tävling hör man heller inte hemma där. Med bakgrundsinfo från mig som är leg.psykolog samt fd elitidrottare på internationell nivå i boxning.

  MvH
  GSC

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att Jennie är alldeles för kaxig. Hon är inte värd att vinna. Det spelar ingen roll hur duktig hon är. Hon kan inte samarbeta med de andra. Det är mycket tuff att jobba i köket. Vill man leverera god mat så måste alla vara positiv, är man sur och arg på varandra då blir ingenting är bra.

  SvaraRadera
 8. men Tulips, vi har inte följd de andra deltagarnas bloggar heller, alla personer som tävlar är ju nya för oss, vi kan bara utgå från de vi ser, de är inte så att de tvingar henne att säga det hon säger. Hon är ugn och borde vara mer ödmjuk inför de hon är med om, hon behöver "landa" lite och suga in allt hon varit med om. Tror inte de är bra för henne som person att vinna. Ser framför mig en odräglig kaxig brud som tror hon äger världen. Bara för att man är duktig på ngt, som hon är, ska man inte trycka ner och nedvärdera andras kompetens. Observera, detta är från de jag sett på tv, ingenting annat. Och jag känner ingen av dem andra heller.

  SvaraRadera
 9. Alltså allvarligt... vilken debatt ni började föra här bara pga av mitt inlägg :/

  Nu stoppar jag detta. Jag vill inte ha en massa debatt i min bakblogg.. har ni så här stora problem med Jennie så tycker jag ni kan kontakta henne istället för att lägga ut era tankar och känslor här inne hos mig.

  Som tur är tycker vi och känner olika allihopa.. har ni problem med henne.. ta det då med henne.. inte med mig. Jag gillar Jennie och det tänker jag fortsätta med...

  Denna diskus är härmed avslutad!

  Go go Jennie!

  SvaraRadera