fredag 14 januari 2011

Cloettas nya smak!Och hem kommer en liten söt låda, vad finns där i. Jo just det! Cloettas nya smak BLÅBÄR
eller som det står på paketen CHOKLAD BLÅBÄR
I paketet låg dessutom ett fint brev med ett smaskigt recept på en chokladkaka med just cloettas kexchoklad blåbär i, den kakan ska jag minsann testa i morgon :)


Och för en som ÄLSKAR just blåbär kan jag säkert redan säga nu utan att ännu ha smakat, att jag kommer att gilla dom stenhårt :) Vi får väl se om jag tar mig ett litet bett i morgon under bakningen :) Bedömma dom måste jag ju göra, om inte annat kan jag ju alltid skylla på det :P

Visste ni att kexchoklad är huvudsponsor för Idrotts-Sveriges tuffaste utmärkelse-En svensk klassiker.
Kexchoklad blåbär erbjöds första gången av en bredare publik på förra årets Vasalopp och fick stark respons. Lanseringen av Kexchoklad blåbär har därför prickats in till årets skidsäsong.
så gott folk, håll utkik i affärerna :)
Så håll utkik i morgon efter Cloettas kaka och sen hoppas jag att ni även vågar testa chokladen när ni finner den ute i affärerna :)


Har nu smakat en hörna, och jag DOG.... herredumilde vilken god choklad. Denna blev min favorit, ser verkligen framemot kakan i morgon :) om jag inte hade gått på lchf så hade jag nog slukat en hel sån där liten i påsen, nu fick det bli en smakbit och resten gick till gubben :)
Kan bara säga! PROVA DEN!!!

5 kommentarer:

 1. Roligt att höra att den var så god, för jag tänkte nämligen att det inte alls lät gott med blåbär... men nu måste jag ju smaka :)
  hur fick du paketet? jag vill oxå ha! :D

  SvaraRadera
 2. Det där lät ju väldigt gott, jag älskar kexchoklad!

  SvaraRadera
 3. Den är sååå god! Missa den inte när den kommer i butiken. Jag har väl inte varit så galen i kexchoklad som jag blev nu *s* bäst att akta sig lite! *s*

  SvaraRadera
 4. Lät som en märkligt smakkombo fast ändå inte och jag måste smaka definitivt. Nyfiken på kakan också då jag aldrig använt kexchoklad i bakning.

  SvaraRadera