fredag 16 december 2011

Cakeballs



Eftersom första plåten med dom glutenfria cuppisarna vällde över, så fick jag ju en orsak att ta tillvara på resterna och göra cakeballs.
Eftersom smeten var så pass blöt.. eller fuktig kanske är en bättre beskrivning ... så räckte det att tillföra lite jordnötssmör i smeten för att få perfekt rullade bollar :)
Smälte ner lite mörk och ljus choklad (den ena var marianne) och hällde sedan över chokladen när bollarna hade kallnat i kylskåpet en stund. På med strössel och in i kylskåp för att kallna... sen är det bara att äta och gotta sig :)
Väldigt gott att ha i frysen och plocka fram till en kopp kaffe :)

6 kommentarer:

  1. Ser gott ut! men bjud INTE min son på dem ;)

    SvaraRadera
  2. Amy tack :)

    Carina.. ingen panik.. dom åkte nämligen med Chris till praktikplatsen ;)

    SvaraRadera
  3. Marianne choklad, mmm...

    Vill passa på att tipsa att jag tävlar ut 3 kit julgodis, till ett värde av 120 kr per kit. Bara att skriva ett julklappsrim, och det fixar väl en julfantast! :-)

    SvaraRadera
  4. Detta ser väldigt, väldigt gott ut :-)

    SvaraRadera
  5. Va fina cake pops du har gjort =)
    Kramkram

    SvaraRadera