torsdag 8 december 2011

Mera biskvier.. körsbär och päron biskvierChris e som sagt här... hon ÄLSKAR biskvier.. fast vet inte om det är därför hon tjatat sönder mig eller om hon ska ha mig att baka ihjäl mig *hehe*
I vilket fall som helst så blev det körsbär och päron biskvier denna gången.. och nu får det vara klart med biskvier för i år...
Tanken var melon med vitchoklad men melon essensen var nästan slut :/
Den röda färgen på körsbärsbiskvierna syns bättre på bilden nedan, blev lite konstig mörkrosa här ovan...


Tror ni någon annan hinner få någon av dessa 40 innan julaftonen?!!!... hm.. dom ska gömmas långt ner i frysen ;)
Sist åt hon upp en egen plåt på bara någon dag........... tur inte den tjejen har viktproblem.. snarare så att vi får stoppa i henne onyttigheter för att hon ska hålla sig i vikt ... ibland blir man avis.. HAHA!!!
Nå ikväll har hon chockat kroppen med både choklad maränger, glasstårta och smakat av biskvierna....... ja å lite kak kanter hon hittade i kylskåpet... att hon bara orkar ... ;)

5 kommentarer:

 1. Men wow, så snygga dem är! Har bara använt den traidtionella biskvifyllningen med smörkräm och Sarah Bernandten med chokladtryffel. Dessa var det ju härlig färg på!
  Ha en trevlig helg! Önskar Frostrosor http://frostrosor.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Frostrosor... kan varmt rekommendera att leka med smaker och färger när det gäller Biskvier.. såå gott med lite annorlunda..

  För två somrar sedan testade jag melonsmak i fyllningen och vitchoklad på... och det blev verkligen en HIT!!! ;)

  SvaraRadera
 3. Så mumsigt det lät med päron biskvier :)!

  SvaraRadera
 4. thanks for sharing..

  SvaraRadera