måndag 21 november 2011

Viol och vitchoklad Biskvier


Alla som känner min brorsdotter Chris, vet att hon ÄLSKAR Biskvier... mina viol med vitchoklad kan hon i princip "döda för"...
Och det har varit ett fasligt gnäll om dessa i flera månader innan hon kom ner hit.. tiden har dock inte räckt till men igår gjorde jag en djupdykning i frysen tillsammans med henne (jo alltså hon e duktig på att rensa ur frysar så jag ska nog hitta botten snart) ;)
Vi hittade iafl biskvie bottnarna som jag gjort innan, så igår började projekt biskvier... en LÅNG paus har jag haft efter en sommar med tusentals biskvier.. *pust*

Idag handlade jag vitchoklad som hon då också är helt tokig i.. dom blev lite så där härligt bakvända och halv såsade men ack så goda :))

Vad jag längtar efter sol ljus.. blir så otroligt mörka och dåliga bilder här inne i mörkret.. men men.. eftersom jag varken har någon bra kamera (inte än heller)... så är detta något ni får ta.. finns andra fina bilder på dessa biskvier HÄR
och är ni sugen på vilket recept jag använder mig av, som INTE smakar smör i munnen och är krämig och super smaskig så hittar ni grundreceptet HÄR

I dag fick även biskvierna lite kanderad viol på som dekoration, gott och fint ska det vara :)

Så nu kanske hon är lugn någon dag, för hon fick en hel plåt (den i bakgrunden) med biskvier och jag kan säga att denna lilla söta taniga tjej jobbar flitigt med sina biskvier :))

7 kommentarer:

  1. Viol är jätte fint och vittchiklad är alltid gott ;d jag tror att din Biskvier är super gott och härligt smak mums...

    SvaraRadera
  2. Har aldrig ätit vita biskvier, det ser väldigt gott ut!

    SvaraRadera
  3. Sana... ja visst är det gott ;)

    Tina Gustafsson... då måste du bara testa för dom är underbart goda.
    För något år sedan gjorde jag vitchokladbiskvier med melonsmak i och DOM är farliga ;)

    SvaraRadera
  4. Jättefina biskvier och viol och vitchoklad låter riktigt gott.

    / Jenny

    SvaraRadera
  5. kan man få recept kanske? :)

    SvaraRadera
  6. Emeli jag dyker in hos dig i din blogg med receptet finns nämligen en annan uppdatering i min blogg ;)

    SvaraRadera