måndag 20 december 2010

Hej alla!

Hej alla kära läsare!


Jag har ej glömt bort min blogg och Er. Det har bara varit mycket annat att göra just nu.
I helgen befann vi oss på Korrö på 40års fest med övernattning i Herrgården. Helt otroligt vilket vackert ställe. Ska nog sätta in lite bilder här så ni får se.
Och om det inte skulle räcka med magont i några dagar förra veckan som jag trodde var maginfluensa men visade sig att det inte var det utan bara krånglig mage, så brast ryggen i lördags morse när jag skulle flytta en stol.
Man känner sig något rörelse hindrad. Men skam den som ger sig. Sitter ändå på plats i Ronneby och ska ta mig på en arbetsintervju här i samma byggnad, vi får väl se vad som händer om jag lyckats klämma mig in i det företaget :P

Jag vill ändå höra av mig, och hoppas att ni fick en trevlig 4:e advent. Bilder från helgen kommer upp senare, och förhoppningsvis ska jag väl lyckas med något bak trots ryggen i veckan..

Ta hand om er!


Kram Stina

7 kommentarer:

 1. Roligt att höra av dig lite! Hoppas ryggen blir bättre och att det går bra på arbetsintervjun. Försök ta det lugnt nu bara, så du orkar fira jul sen. ;-)

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för jobbet, om du vill ha det förstås;)

  SvaraRadera
 3. Tack Tove.. lite motigt just nu.. men skam den som ger sig ;)

  Pehrnilla.. detta jobbet vill jag verkligen ha så håll tummarna hårt ;)

  Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Stackars dig med ryggen! Hoppas att du kryar på dig snart. Bally skickar uppmuntrande hundpussar. Håller tummarna för att du får jobbet! :-)

  SvaraRadera
 5. Söte Bally... krama om han tillbaka å tacka ;)

  Tack! jag behöver alla hållna tummar jag kan få ;)

  SvaraRadera
 6. God Jul önskar vi på The Strange Bakery. Hoppas du får en underbar julhelg!:)

  SvaraRadera