tisdag 1 maj 2012

Valborg och 1:a Maj 2012


Valborg firades med massa sol på altanen, dels att få lite färg och slippa vara lika vit som brudklänningen men också för att få slappna av, njuta av den underbara soliga dagen som äntligen kommit till södra sverige. Tagga ner de stressade nerverna och plocka ner pulsen så att säga :P

Gårkvällen avnjöts på altanen ihop med våra ungdomar, med så otroligt mycket skratt att det gjorde ont i magen till slut. De skulle vidare på fest men blev sittandes i många timmar här med oss. När ungdomarna gled iväg på fest, tog vi oss varsin dusch och på med lite paltor och tog oss en promenad hand i hand ner till Bredasjöns fest plats för att beskåda det årliga fyrverkeriet. Alltid lika pampigt och häftigt :)
Efteråt gled vi hem med bästa vännerna för att dricka lite vin och öl i soffan och prata lite strunt :) En helt otroligt härlidag dag och kväll fick vi.


Är så synd att man inte får in de vackra på himlen på bild som det är i verklighetenVår äldste son Jonas laddar upp med lite bonnabränna inför kvällen. Egen fixad solstol minsann också :PRör inte benet!... Bamse vår extra vovve här i huset en STOR svart luden sak. Älskar sitt ben. Tessi bryr sig inte om att gnaga på det, däremot brukar hon ligga med hakan över benet, vaktar det antar jag. Hon ser så jäkla sur ut på bilden "kom inte hit" blick :POch för er som bor långt upp i norr,, släkt vänner och min familj.. nåja ni andra åxå förstås. Här har björkarna börjat slå ut, häcken börjar bli grön. Här i Södra Sverige har vi vår nu :)Tulpanerna är stora och fina i rabattenSå synd att man inte kan se den rätta storleken på påskliljan. Den är GIGANTISK. :)
Av min gamle vän Per har vi redan fått en bröllopspresent. Nya altanmöbler som inte är så stora och passar perfekt här inne på altanen :) Nu ska bara några stora fina krukor hem till sidorna och lite fina sommar blommor så är allt reko :)Vår Pergola har fått ut sina möbler och lyktor idag. Växterna har börjat knoppa sig lite och snart spricker också Pergolan upp i sin gröna charm :) Här är det ljuvligt att sitta i skuggan heta sommar dagar :)


4 kommentarer:

 1. nog skrattade vi så det gjorde ont i magen i alla fall! herregud, kunde ju inte ens behålla drickan i munnen ;) haha jag hade super trevlig och super kul! saknar er alla nu! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAHA!!! Nä det gick lite galet med drickan *skratt* Jätte skoj var det... får vi göra om i sommar.. du e ju snart hemma igen ;)

   Vi saknar ju dig med!


   Många kramar

   Radera
 2. Åh, så mysigt det ser ut!
  Här där jag bor som jag skymten av påskliljorn i trädgårn' idag faktiskt, riktigt trevlig överraskning! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hanna visst är det härligt när våren kommer :)

   Radera