tisdag 8 maj 2012

3 veckor kvar....Vårt lilla kärleksbarn Tessi är en väldigt envis och försynt ung dam som är lite måttligt bortskämd men som surar när hon måste lyda husse och matte :P
En solig dag slänger hon sig på rygg och solar magen, kvittar om det är inne eller ute. På somrarna blir hon alldeles röd på sin ljusa mage när hon ligger i solgasset om dagarna :)

I förmiddags var det lite halvt ruggit ute och då kröp hon in under värmetäcket hos mig. När jag skulle gå upp passade hon på att ta hela min plats. Hon tittade lite tjurigt på mig och när jag sen täckte över tassarna (den ljusa delen) med ändan av täcket så la hon ner huvudet och var nöjd.. man var ju bara tvungen att ta en bild på henne då också ;)

Tessi är:
Bortskämd
Sprallig
Morgon trött
Älskad
Livsnjutare och säkert många andra saker :)Jaha hörrni... bröllopet kommer emot oss i en rasande takt, vet inte riktigt vart veckorna tar vägen. Nu är det endast tre veckor kvar och nervositeten börjar komma lite. Ska vi hinna bli klar med allt? kommer vi att glömma något? Nå nu vet ju jag att både jag och Jocke är inte så noga med om något kraschar... då tar vi det som det är. Men man vill ju ändå ha koll på grejerna liksom.
Tårtorna gjorde jag klara i går. Fick nästan panik när vi inte fick ner dem i frysen så vi har fått sprida runt dem i olika frysar. Tack och lov fick de rum!!!
Tårtorna kommer inte att visa sig förrän jag själv sätter ihop det till kaffet på bröllopsdagens kväll efter buffé middag och sådant. Och JA!!! Jag kommer faktiskt att sätta ihop den själv. Lätt som en plätt med lite hjälp :)
Det pill som ska göras innan dess går jätte snabbt och det gör jag själv på lördagsmorgonen :) Tårtorna kommer ut på bloggen först efter bröllopet så de får ni nog sukta ett tag på :)

Ikväll har jag gjort brorsdottern examens tårta.. så gott som klart. Den ska täckas förstås och sedan dekoreras. Lisa och jag har suttit och gjort lite dekorationer iafl. Chris tar examen givetvis samma dag hon kommer ner hit på bröllop, dvs 1/6. Tyckte riktigt synd om henne när hon var tvungen att välja sin examen eller bröllopet :/ så hon fick faktiskt välja helt fritt själv hur hennes tårta skulle vara och smaka... mjaa med lite influens ifrån mig då :) Så på fredag kväll när vi är en samlad trupp med familj och vänner så ska vi faktiskt korka upp lite bubbel och fira av henne :)

Så med bröllopstårtan klar,  Chris examens tårtan nästan klar. I princip nästan all dekorering till kyrka, festen klart.. så kan jag snart börja pusta ut över det. Sen är det dax att bara börja plita ner allt som ska inhandlas de sista dagarna.. puh!!! lär väl sova som en gris efter bröllopshelgen... men attan så man ser framemot att få alla samlade och ha en hel eftermiddag/kväll/natt.. med god mat, bubbel och dans :)

Så är jag onekligen tyst här inne i några veckor framöver.. så vet ni trots allt orsaken :)


Ha en underbar Maj månad och njut av vädret... för nu e våren här :)

6 kommentarer:

 1. Det är nog spännande för er nu, och för oss som vill se tårtorna. :) Lycka till med sista förberedelserna, och själva festen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha ja vissa dagar känns det lite överväldigande :)

   Radera
 2. åh vad jag längtar till att se tårtan du som är så duktig! :)) och dans, jag vet ju någon jag ska tvinga dansa med mig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nican å du ska ju även få smaka tårtorna ;) haha å jag kan tänka mig att du ska ta dig en svängom med en viss person :P

   <3

   Radera
 3. Hejsan,

  Jag har precis startat My Sweet Party och jag skulle mer än gärna vilja att du bidrar. Kika in på min blogg för mer information. Temat för maj månad är choklad.

  http://www.meandmysweets.blogspot.co.uk/2012/05/my-sweet-party-chocolate-cake-love.html

  XXX Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tusen tack för ditt inlägg. Denna månad är fullsmockad med bröllopsförberedelser och jag lär nog inte hinna delta. Men en annan månad kanske :)

   Stina

   Radera