söndag 13 maj 2012

Inget bakreleterat inlägg men en super glad son :)Igår överraskade vi Robin med en egen motorcykel. Ett hopkok ifrån hans pappa, mig och extra pappan Jocke :) Hittade denna bike på blocket och den fanns 15min ifrån oss. Åkte och tittade och träffade de trevligaste människorna som istället för att vi åkte hem för att låna bil och släp så körde pojken hem den till oss istället. I spöregnet!!!! Blev lite trevligt snack över en kopp kaffe medan vi skötte pappers arbetet. Kan väl säga att vi fick den oerhört billig plus att den knappt är medkörd något. Ny servad, nybesiktad och nytt bakdäck. (han betalar dock halva hojen själv) hehe
Robin höll på att svimma av när han kom ut på trappan och jag berättade att hojen var hans. Har nog inte sett honom så glad någongång.
Så nu är han taggad att börja ta Mc kort som han då får vänta med tills han fyller 16 år :)

Däremot sa pappan som sålde killens hoj att han skulle börja övningsköra hemma med balansövningar för det var tydligen det som var det kluriga. Men  tyckte ändå att Robin klarade det med glans idag, blir nog inga problem alls.
Pappan och pojken hade båda haft denna motorcykel som övningshoj när de båda hade tagit sina körkort och tydligen är den väldigt lätt som första hoj.

Så nu ser vi framemot sommarens äventyr och hoppas kortet kommer snabbt i näven på Robin :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar