lördag 9 april 2011

Vanilj och Drageé Egg glass med chokladsås och chokladchipBlev en glass till också. Med vanilj och drageé egg ifrån Cloetta och massa nerringlad chokladsås som satte sig rejält nere i glassbunken :) GOTT! Denna blev inte heller så fast men fastare än den förra, men fortfarande lite för lös :/ får nog träna lite på detta. Ska testa andra recept också som följde med i maskinen. Stod att den bara skulle gå en timme... vi får väl se hur nästa blir :)

Inte världens bästa bilder heller men allt rann över och smälte med en enorm fart så det blev klick klick jättesnabbt för att en hinna se någon glass och inte grädde :P

Detta grundrecept har jag också tagit inne hos Cupcakesfluffan


5 kommentarer:

 1. Dumt att gå in och läsa detta inlägg precis innan lunch när det precis börjat knorra i magen... Blev hur sugen som hellst på glass, ser väldigt väldigt gott ut! :)

  SvaraRadera
 2. Kul att du fått din glassmaskin, synd bara att glassen blev så lös, fast min blir aldrig helt klar i glassmaskinen vilket recept jag än testar utan den måste frysas i frysen några timmar, har en Philips glassmaskin, så gott det ser ut och kan inte annat än hålla med, de där marängerna blir spröda och goda. Idag gjorde jag bananglas med nmaränger och choklad :-), står i frysen för att stelna till sig.

  SvaraRadera
 3. Karolina.. haha ja de e inte bra om man e hungrig.. det kan jag hålla med om :P

  Fluffan.. alltså min har ju stått i frysen över natten och inte blev den hård ändå :( måste ha gjort något fel. Men attans så god ändå :)

  SvaraRadera
 4. Mysko, min blir hård som vanlig glass när det ståt i frysen ett tag, fast huvudsaken är att den var god :-)

  SvaraRadera
 5. Linda.. ja konstigt är det. Jag får nog utveckla det lite och se vad som gått fel :)

  SvaraRadera