fredag 4 mars 2011

Hoppsansa tårta med marshmallow fluff



I början på veckan gjorde jag en test tårtbotten med SP i som jag beställt hem ifrån  Strössel & Annat
Riktigt spännande värld det där med SP, här snackar vi fluffigt :) Lite svårt innan man kommer underfum med det men roligt och lärorikt och framförallt härligt fluffgott :))


I morgon jobbar Jocke 12h pass även samma på söndag, tyckte att kollegorna kunde få smaska på något gott så då rörde jag ihop denna tårtan nu här ikväll. Innuti blev det lingon grädde för att friska upp det lite mot den fluffiga marshmallows fluffen :) Sen sprayade jag tårtan med ätbar guld färg. Syns kanske inte så bra på bilderna hur pass snyggt det egentligen blev men snyggt blev det :)

9 kommentarer:

  1. Ser härligt fluffig och smarrig ut! Fräckt med guldfärgen. :o)

    SvaraRadera
  2. ja det var ju lite synd att mörkret hade fallit när jag tog korten. Men att stiga upp vid sex tyckte jag inte heller gjorde någon skillnad :P

    Hoppas bara den var god med lingon grädden i för att syra upp det lite mot den söta marshmallowsfluffen. Tyckte inte att grädden blev så där härligt lingongod som jag ville ha den. Men så är väl min smak ena konstig åxå :P

    Däremot spray guldfärg var riktigt roligt :)

    SvaraRadera
  3. Jag älskar dessa sprayfärger :-) tittade faktiskt på sp på strössel & annat innan i dag.. Hon hade länkat till dig eftersom du testat det. Det verkar ju väldigt spännande :-)

    SvaraRadera
  4. Linda... ja nog är det en spännande värld med SP å det därra :) Verkar vara väldigt vanligt i Asien :)

    SvaraRadera
  5. Der ser riktigt fluffigt och lockar till ätning. Mums. :)

    SvaraRadera
  6. Så gott med marshmallow fluff! Och fint med guldfärgen :)

    SvaraRadera
  7. ja det är riktigt mumsigt med hemmagjord marshmallowsfluff.. jag har verkligen fastnat för det :P

    SvaraRadera
  8. YUM säger jag bara! Hade du satt den framför mig hade jag nog ätit upp hela tårtan, den ser vääääääldigt god ut! Och guldspray är ju väldigt fint, det ger en väldigt vacker lyster på det man sprayar!

    SvaraRadera
  9. Caroline... Tack! Ja den var allt smarrig må du tro ;)

    SvaraRadera