onsdag 17 oktober 2012

Scandinavian Cake Show 2012


Jahapp hörrni, detta lär ju nog vara det längsta blogginlägget med massor med bilder. :)
De flesta i min närhet vet att jag och två kompisar åkte till Kungälv utanför Göteborg i slutet på förra månaden. Det var nämligen dax för årets.....

Scandinavian Cake Show 2012

Som jag har trånat efter att åka på detta event.I år blev det äntligen av, och jag måste verkligen säga att grymt fint ställe med mysig gata som gick från Hotellet Fars Hatt in till centrum.  Kolla vidare på dessa underbara bilder ifrån vår promenad.

På kvällen när vi gick längst med denna gatan första gången hittade vi en stig som kallades för "Kärleksstigen" och en brant uppförsbacke, vi bestämde oss för att gå kärleksstigen följande dag, och nog kan man lugnt säga att den var brant, men otroligt fin :) och även den tog oss till centrum till slut :)


Nu har vi då kommit oss till Scandinaviens Cake Show och dessa första tårtorna är från förra året, 2011
För som ni förstår så är det ju inget annat än frigolit innan för all sockerpasta och dekorationer :)


Resten av tårtorna är då alltså från årets show, 2012.
Jag som då längtat så otroligt efter att få åka på detta blev ändå lite smått besviken över hur litet det faktiskt var. Jag trodde det skulle vara mycket större och med fler företag. Så lite smått besviken var jag nog allt. Men däremot grymt jobbat av alla duktiga bagare, och bästa av allt var ju trots det att träffa de som är likasinnade och även lite värre än mig själv ;) och framförallt extra roligt att få träffa de 2 jag mest har kontakt med i denna värld :)

Och inte att glömma, den otroligt härliga tjejiga myshelgen jag fick med mina två otroligt goa kompisar :)

Så nu gott folk, luta er tillbaka och kolla på dessa otroliga skapelserna i tårtvärlden. Visst är de grymma? :)

1 kommentar:

  1. Så kul det verkar vara att gå på cake show!! /Emma

    SvaraRadera