fredag 2 september 2011

Pimped By Dregen!!!


Titta vad som fanns med posten idag :) Dregen har tydligen varit med och pimpat upp lite Polly godisar ifrån Cloetta  :)
Med choklad, lakrits och citron smak :) MUMS!!!


Är ni nyfiken? kila in på facebook.com/DregenOfficial
eller facebook.com/Cloetta

TACK Cloetta för smakprovet :)

8 kommentarer:

 1. Inte fel att få godis på posten =) De ser iaf väldigt gott ut :)

  SvaraRadera
 2. Nej, vad kul! Jag älskar när nya smaker och sorter börjar säljas, och den här har jag inte hört talas om innan! Så du gillade dem? Kombinationen låter i alla fall riktigt spännande =D

  SvaraRadera
 3. Hur kan jag ha missat detta?? Ser ju otroligt smarrigt ut :D

  SvaraRadera
 4. Alexandra... Jag har själv inte smakat dom än eftersom jag just nu går en naturdiet kur ;) Men barnen gillade smakerna. Själv älskar jag lakrits/salmiak och citron kombinationerna så jag tror nog allt att jag gillar dom. Har faktiskt satt undan lite till mig själv att unna mig när jag är klar med första naturdiet omgången ;)

  SvaraRadera
 5. Eleonore

  Jag vet inte om dom säljs än, annars är dom nog på G.. har inte sett skymten av dom i affärerna än men jag kanske har missat det i godis hyllorna :)
  Men håll utkik för det är nog på G :)

  SvaraRadera
 6. Spännande:)


  Var gärna med och tävla om en Decomax, en super hjälpreda då du skall dekorera och spritsa dina bakverk:

  http://maddesmumms.blogg.se/2011/september/vinn-en-decomax-dekorationssprits.html

  SvaraRadera
 7. Här har det hänt en del sedan jag sist tittade in! :-)Har inte hunnit läsa bloggar på hela sommaren så nu får jag läsa ikapp under hösten efter att sommarstugeprojektet snart är över för i år! :-)
  Dom där godisen ser ju bara för goda ut! Får hoppas att dom hittar hit till oss i Finland också! :-)

  SvaraRadera
 8. Ute i god tid!!! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Mat, bak, bröd, godis, saft, sylt och dylikt är underbart hantverk!Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! Vi tar 250 kr per dag oavsett hur många dagar man vill vara med. Halva priset för den som vill stå ute. KRAM www.levvackert.se el www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera