tisdag 3 december 2013
Alpnearings citron cheesecake med passionsfrukt spegel
Kom på att jag skulle testa Alpnearings Citronmousse som en cheesecake... Wooow!!! super gott och så jäkla enkelt :)
Jag gjorde en helt vanlig digestive botten, i juletider är det garanterat jätte gott med pepparkaksbotten också.
Sen gjorde jag moussen efter beskrivningen på burken. Gjorde på 9 dl vätska men bytte ut de sista 3 dl mot grädde, annars ska det vara mjölk, enbart för att få den lite fastare.
Sen toppade jag detta med en passionsfrukt spegel.
Jag tog 7 st passionfrukter och sparade en halva som dekoration. La 3 st gelatinblad i kallt vatten och sedan värmde jag upp passionsfrukten och smälte ner dessa blad. Sen över den kalla kakan.
Detta är verkligen att rekommendera om man gillar citron och passionmousse :) Grymt gott.
och är man då allergisk mot ägg är detta perfekt. För moussen innehåller inga ägg :)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar