måndag 9 september 2013

Bloglovin


Med anledning av näthat här och var, inte minst inom bakbloggs världen där det minst sagt finns en hel del hat, avundsjuka, missunsamhet etc. etc.så för att bryta detta mönster slänger vi in lite blogg kärlek tycker jag :)

Själv fick jag lite "Blog Love" av fina fina Caroline som har bloggen St Heaven Street 
dessa ord värmer ju långt in i själen. Tusen tack Carro!

Bloglovin till: 
Fantastiska Stina som har bloggen Tulipans Bakverk. Stina har smarriga recept, är galet duktig på att baka och dessutom en härligt glad och positiv person som jag diggar som bara den!!! 
Ett ord till Stina; du är så go min fantastiska vän!!! Och duktig. Och charmig. Och härlig. Och alldeles, alldeles störtskön!!!Själv tänker jag välja ut 5 st bloggerskor som jag tycker otroligt mycket om på många olika vis

Lisa Lundqvist-Obing med bloggen Sockerrus.
Som dessutom har startat hela denna blogg kärlek. Ni kan läsa om den inne hos henne om ni klickar er in på Tanken bakom...
Helt underbart duktig tjej och som även kommer att vara en av deltagarna i dessertmästarna som kommer att visas i Kanal 5 alldeles snart. Detta kommer du att knipa hem galant min vän ;)
Denna tjej ska ha en stor eloge för hennes mjuka sätt, alltid mån om andra människor, jordnära och alldeles alldeles underbar är hon :) Jag kommer att hejja som en galning på dig :) hej hejjjaaa!!!

Sen har vi då Pehrnilla med bloggen Kakmonstren 
Denna störtsköna ärliga varelsen som alltid hittar på såna där konstiga saker vi typ aldrig sett förr :) och har vi sett det förrut så är det på någon utländsk sida och som vi sen sitter och kliar oss i huvudet och sliter håret av oss och undrar, hur fasiken har hon gjort det där haha!.. sen är hon så himla snäll sen så hon både säger och visar oss hur enkelt det faktiskt är :) Klart du ska ha lite bloggkärlek du med. Stendiggar dig som tusan, tror det är din genom ärlighet, inga krusseliduller där inte ;) Skönt att se att du bakar massor igen :)  

Sana med bloggen made by love
har alltid varit och kommer alltid att vara en av mina favorit bloggare/blogg. Hon är otroligt duktig med att baka och hon är dessutom en av de snällaste och raraste tjejerna. Känner mig lycklig lottad som har fått lära känna henne, om så bara via bloggvärlden :)

Helena med bloggen Bara en kaka till
Åhh denna söta rara Ölands tjej som drar runt oss i världen på olika äventyr med underbara historier och härliga bilder. Som åker runt med oss i sverige på alla olika hörn och kanter där vi får följa med på restauranger och cafér. Känns nästan som att jag varit på dessa ställen tack vare de underbara bilderna som Helena och hennes man tar. Och vi ska inte glömma bort alla dessa öländska bilder, ställen jag upptäckt via hennes bloggande som jag inte vetat om trots att jag ändå farit runt överallt inom jobb på ön. Märkliga saker :)
Tusen tack Helena för att du tar oss med på dina äventyr. Läser varje inlägg fortfarande även till trots att jag är dålig på att kommentera nu för tiden. ;)

Och avslutningsvis så har vi då denna söta tjej med bloggen Tårtspecialisten
Kan väl sägas att jag följt med i några år hennes utveckling och den har ju då onekligen sprungit fram. Tänk vad roligt det är när man får vara med under flera år och se personer utvecklas så bra som de faktiskt gör. Du är så otroligt duktig gumman och hur du hinner allt vet jag faktiskt inte, med småbarn som du har osv :) 
Du gör så otroligt fina saker och jag hoppas jag får följa med vidare på din resa :)


Så där ja... då har jag iafl spridit lite kärlek och hoppas på att det kan smittas vidare :)


4 kommentarer:

 1. Åh, Stina!!!
  Gud vad du är snäll, söt och rar!!!
  Jag kikar in hos dig rätt ofta faktiskt men är dålig på att kommentera (gäller alla bloggar jag läser, haha... tyvärr), Tack igen för dina fina ord!!! Blir verkligen rörd! <3
  Du är fantastisk Stina!!!

  Massor av Kramar och återigen tack!
  Jag ska också försöka sprida lite bloggkärlek vidare så fort jag får chansen!

  Kram!!!

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket att du alltid tänka på mig ;=) so sweet du är !!
  mycket kram från mitt hjärta gumman ^^

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för dina fina ord, Stina! Du anar inte vad glad jag blev när jag lästa din fina text. (Och jag är också dålig på att kommentera, så tänk inte på det! :-) Massor med kramar till dig, fina fina du!

  SvaraRadera
 4. Fina, fina Stina! ♥ Tack för dina helt fantastiska ord! Värmer gott i hjärtat :-) Å tack för att du sprider Blog Love vidare, gör mig oerhört glad ♥

  Kram till Dig!

  SvaraRadera