måndag 29 augusti 2011

Lite bilder från Kräftskivan


Jag lovade ju lite bilder i från kräftskivan som vi hade för någon helg sedan... Här kommer då buffé bordet, dukningen och själva kockarna för dagen :)

Måste passa på och tacka alla som kom på vår kräftskiva... vi hade så otroligt trevligt och roligt.. man riktigt längtar tills nästa gång :)

Kräftor i massor hade vi, alla tog med lite själva  och sen satte vi ihop allt på en plåt, men även om det var så mycket så gick alla åt iafl... HÄRLIGT!!! :)

Lite stekt korv och köttbullar fanns även med för dom som absolut inte gillar kräftor.
Och naturligtvis vitlöksbröd :)Pia hade med sig sin goda potatisgratäng..
Lite grönsallad står ovanför med lite majs och dylikt i :)Min egen hemmagjorda potatissallad som dom flesta tycker om :) Jag kan säga att den är jättegod.. många många äppelbitar i den :)Jag gjorde en röra med anjovis, creme fraishe, rödlök och diverse  som jag toppade små fyrkantiga brödbitar med och en liten dillkvist för dekoration.. har totalt glömt allt jag hade i röran :P
Detta fick man gå och små mumsa på, tanken var att det skulle ätas när folket kom... men tiden flög iväg.. så man fick ta och äta den tillsammans med det andra eller när man sprang förbi bordet kunde man stoppa i sig en titt som tätt :)Så här såg hela bordet ut....


Köttfärspaj med taco kryddor, räkpaj med dill, västerbottenost paj och räkor


 Så här såg dukningen ut när vi var klara, lamporna blev kanon när mörkret infann sig :) Riktigt mysigt!!!


Här står då två kockar för dagen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar