lördag 28 juli 2012

Glutenfria Cupcakes med Alpnearings chokladmousse som topping :)


I går hade jag fina flickor på besök här hemma. Medan Lotta körde Mary Kay på de andra flickorna, snodde jag hennes dotter Andrea en stund, för att husera om i köket lite :)
Andrea gjorde Annicas glutenfri choklad muffins. Annica har bloggen Annicake och skickade mig receptet när jag skickade ut en förfrågan på FB häromdagen.
Muffinsen var jätte lätta att göra och det gick snabbt. Riktigt kanon med tanke på att det inte är mjöl i dem och man inte bakar glutenfritt så ofta :)
För att få den ännu mera chokladig, plus att jag hade glömt att göra choklad fluff kvällen innan. Så kom jag på att jag kunde testa Alpnearingschoklad mousse. Den är ju både glutenfri, och dessutom sockerfri också... och förbaskat god :) Jag har fått dille på Alpnearingsprodukter. Vi använder banne mig precis alla kryddorna snart, och många är favoriter som används i allt möjligt :) Tack Anne Lie Karlsson för att du står ut med mig och bestämmer hem en massa till mig direkt jag behöver något ;)
Så Andrea spritsade iafl på massa chokladmousse å gjorde lite blommor å strössel å vips hade vi världens godaste glutenfria cuppisar :)
Här mumsades det sedan godsaker hela kvällen. Vin, kex och ostar, cuppisar och Grillat kött och pastasallad... mätt blev jag iafl :)
En otroligt trevlig kväll fick vi iafl :) TACK TJEJER!!!


Har ni sett de läckra muffinsformarna?!!! Dessa skickade Sana till mig efter att hon sett och köpt dem i  Thailand till mig. Vilka överraskningar man kan få ibland.. Tusen tusen tack Sana. Det tog ett tag men nu har jag använt dem :)
Sana har bloggen Made by love och gör otroligt läckra bakverk och något speciellt ;) Så passa på och kika in där också

3 kommentarer:

  1. Jättefina cuppisar och verkligen läckra muffinsformar :)

    SvaraRadera
  2. Amy ja Andrea var jätteduktig :) å Muffins formarna stendiggar jag.... :)

    SvaraRadera