torsdag 27 oktober 2011

Världens goaste och bästa bakpryls leverantör :)


Som alla vet så har jag bara en stor favorit som bakpryls leverantör, och det är nog för att jag alltid får som jag vill.. haha nej skämt å sido, det är för den otroligt fina och härliga servicen jag får, ingenting är omöjligt, varken tidsmässigt eller i grejer, det mesta tas hem på begäran sålänge det är fullt lagligt och möjligt.
 (ja ni vet säkert att vissa Amerikanska saker kan man inte ta in hit eftersom vissa ämnen i grejerna är olagliga här) det där är en hel historie men det är Strössel & Annat oerhört duktiga på att ha koll på :) Och det känns ju tryggt för inte vill man ju stoppa i sig en massa onödigt giftiga ämnen, eller hur ;)

Och det sötaste av allt är att det alltid finns små söta kommentarer eller meddelanden ifrån Pehrnilla på följesedlen när man beställt något :)

Förstår inte riktigt hur hon visste att jag skulle baka något Halloween aktigt denna gången av beställningen (se bild) hm.. syns det så väl? hihi...


Tack Strössel & Annat för Er otroligt härliga service :)

( Och för alla er som sitter nu och läser och tror att jag får betalt för att göra reklam för dem, ni kan gott få veta att allt jag skriver om Denna leverantör är helt frivillig, och jag gör det bara för att få dela med mig av en otroligt härlig och spännande och bra webb butik som jag tycker andra borde få bli upplysta om ;) ..... så nu vet ni)

10 kommentarer:

 1. Har tittat in på den sidan och dom har ju hur mycket roliga saker som helst.

  SvaraRadera
 2. Hej Tina!

  Ja visst har dom mycket roliga prylar å fina saker, lite speciellt mot allt det vanliga, är ju så dom vill ha det ;)

  Jag handlar bara där, vet inte om det är för att jag är bekväm eller så är det nog för den underbart fina servicen ;)

  SvaraRadera
 3. Håller med dig,pernilla är verkligen supergo och klockren service,min favo butik.

  SvaraRadera
 4. Hej!!
  Måste bara skriva en rad.. Håller helt med dej Strössel & Annat är ett kanonställe :)
  Jag har ingen blogg, men hade jag haft det så hade jag gjort precis som du, berättat för alla om deras service snabba leveranser och alla bra produkter. Oj!! det blev visst mer än en rad :P

  Ha det gott!!
  Lena

  SvaraRadera
 5. lena, du får gärna skriva fler rader ;)

  Ja visst är det en kanon butik och då vill man mer än gärna dela med sig :)

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig. Strössel & Annat ÄR den bästa, snabbaste och trevligaste leverantören av baksaker jag också stött på.

  Ser fram emot att se vad du ska skapa för läckert med det du köpte.

  SvaraRadera
 7. Jag håller helt och hållet med dig i allt du skriver. Pehrnilla är fantastisk, och vilken sevice.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag vill börja med att säga att du har en KANON bra och inspirationsrik blogg. Jag har under en tid bloggat om andra bloggare och deras passioner mm. Tänkte kolla med dig om jag skulle kunna får dela med mig av din blogg i min blogg?
  Tycker att vi bloggare/eskor ska hjälpa varandra att nå ut till våra läsare och sprida våran inspiration. Jag hoppas det är OK och givetvis så kommer jag att hänvisa till din blogg.
  Önskar dig en kanon trevlig dag!
  Vardaxlyx/Yesmin

  SvaraRadera
 9. Roliga dekorationer! Speciellt RIP-kistorna, de var ju stencoola! Kram! :-)

  SvaraRadera