måndag 24 oktober 2011

Cloettas nya Tarragona!!!Cloettas Tarragona har kommit ut med en ny smak, Mandel krokant.......... gode tid vad jag har bannats i Cloetta denna förmiddag... den är ju SUPER SMARRIG....... jag fick gömma den *s* helt klart har jag fått en ny favorit idag, om det är dagens humör å känsla eller om den stannar återstår att se :)

Cloetta har även en tävling just nu om svenska folket är duktiga rimmare, kika in på facebook.com/Cloetta så kan ni vara med där och rimma, själv är jag bedrövlig när det gäller rim... men ni är nog många duktiga rimmare där ute, det vet jag ;)

Kika in på Cloettas hemsida för mer information :)

2 kommentarer:

  1. Ja, den där chokladen ser god ut! Ibland tycker jag ni har så mycket mera goda chokladsorter att välja mellan i Sverige. Fast kanske det är lika så bra att allt inte finns här också. ;)

    SvaraRadera
  2. Tove.. haha.. jo den där känslan känner jag ju igen sen innan när jag väl bodde i Finland.. sverige hade ju alltid så mycket gott som inte fanns i Finland... i dag kan jag känna tvärtom... finns så mycket godis å sånt annat som jag saknar.. har dock hittat Tupla nere på Rusta här i karlskrona... å vilken glädje det blev ;)

    SvaraRadera