onsdag 19 september 2012

Äntligen bättre bild på min egna bröllopstårta


Det har inte varit lätt att få tag i en ljusare och bättre bild av min egna bröllopstårta, tycker även den ser lite sned å konstig ut på alla kort jag tittat på, men den kanske var det också i all bröllopsyra :) Nå Det ska ju synas att den är hemmagjord och att den är ätlig annars är det ju ingen vits med det hela :) Och jag kan ju säga att ätlig var den och hemmagjord var den garanterad eftersom jag gjorde den själv ;)

Det har tagit ett tag att smälta hela bröllopsdagen, det var mycket som hände och det var mycket man inte riktigt hann med.
Det vi valde bort var bröllopsnatten på ett hotell. Vi skjöt på det eftersom mina föräldrar, bror med familj och diverse släkt endast var här nere över helgen och de bor så pass långt härifrån så ville vi kunna umgås med dem så länge och så mycket vi kunde.
Så vi sparade bröllopsnatten :)

Den tog vi förra veckan måndag-tisdag. Fick en underbart fin svit med hela bröllopspaketet till en billig peng, vi var ute och åt super duper god mat på en mysig romantisk restaurang och sen gick vi på bio och kollade på Hamilton 2. Inte alls lika bra som 1:an kan jag berätta. Och ett jädra oljud så halva filmen var vi tvungen att hålla för öronen, annars hade trumhinnorna spruckit för oss... lagom roligt just då :/

Nå vi åt gott och hade det mysigt.. å svullade godis i sängen framför tvn som hände så perfekt framför sängen.. HAHA!!! vi slappade järnet hela eftermiddagen och sov som små barn därmellan. Var nog välbehövlig vila :)

Som föräldrar till många barn och alla i tonåren så har vi kommit underfun med att man behöver få komma iväg och rå om oss själva åxå. Mer sådant ;)

Så ett råd till alla småbarnsfamiljer och även med äldre barn... Se till och införskaffa er lite egen tid så blir vardagen mycket roligare. Kvittar om ni drar iväg på roligheter mitt i veckan eller om det är en helg. Det är ändå välbehövligt ;)

Tjo!

1 kommentar:

  1. Ni förtjänar då verkligen att ta lite ledighet själva någon gång! :) Ni uppfostrar i vanliga fall sådana fina barn, och jag är helt övertygad om att de fått det från er två <3

    SvaraRadera