onsdag 6 juni 2012

Vårt bröllop


Har nog aldrig varit så nervösa förr någongång. Hujeedamig vad knäna skakade, tydligen skakade min brudbukett också.. HAHA!!!
Här kommer nu ett första bild regn, lär väl bli fler inlägg kanske vartefter alla fotona haglar hem :) Var ju några som knäppte massor :)


Man kan väl säga att det haglade risgryn ...





Några kyssar blev det ju också under dagen och kvällen :)



Min brudbukett var så otroligt vacker... kommer fler bilder på den senare i sin helhet. Mia som jobbar nere i blombutiken här i byn hade gjort ett mäktigt jobb. Var så otroligt nöjd med min vackra brudbukett och johannas tärnbukett var minst lika fin. Även tårtbuketten var helt perfekt som jag ville ha den.

Mia... du är GRYM ;)


Våra otroligt stiliga pojkar och dottern som tärna.. hur fina var ni inte i lördags.


Fler bilder lär väl komma upp angående tårtan vartefter bilder anländer. Denna tårta gav mig lite ångest, eller egentligen inte tårtan men pelarna. Men vi fick till det riktigt bra ändå :) Är så otroligt nöjd med den.
Dessutom fick den ligga i frysen i ca 3 veckor. Och det märktes inte någonstans alls att den hade varit där. Lät den största tina lite längre än de andra två. Långsamt i kylskåp och de smakade precis som om jag precis hade gjort dem. Helt klart lyckat att göra dem i förväg.


Mia gjorde då även denna tårt bukett som jag också blev så himla nöjd med... grymt vacker och den blev ju perfekt..


Ett litet kik hur den såg ut innuti. Med Strössel & Annat´s fyllningar i tårtan blev den perfekt. Ett lager choklad och ett lager hallon med nedtryckta hela hallon. Fick göra lite tjockare bottnar för att hela detta kittet skulle hålla ihop men det gjorde verkligen inte något för det var ändå så mycket fyllningar. Spacklade med marängsmör och täckte med Wiltons SP som jag också köpte från Strössel och annat.
Kan säga att det blev sååå gott.
Den minsta tårtan ligger nu i frysen igen. Får väl se hur den är om ett år. Tänkte jag skulle testa iafl :)

Måste rikta ett STORT TACK till Pehrnilla på Strössel & Annat som verkligen lagt ner sin själ på att hjälpa mig att bolla idér, lugna ner mina hjärnspöken och haft tålamod när mina snabba stressiga beställningar kommit in. Vad hade jag gjort utan dig :) <3


Nåja... mer inlägg om bröllopet och tårtan lär väl dyka in.....

17 kommentarer:

  1. Så roligt att få se härliga bröllopsbilder! Du får visa hur många som helst! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha! det var ju hemskt snällt av dig att jag får göra det :P haha!!!

      Radera
  2. bokstäverna med glitter på tårtan. var e de köpt?=)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag köpte dem via ebay! Finns en som säljer dem där, man kan välja vilka bokstäver man ska ha. ;)

      Radera
  3. Jätte fina bilder! Grattis ännu en gång! :--D

    SvaraRadera
  4. Tårtan blev ju supervacker precis som ni två:) Blommor och bokstäver så fina de med, och att det smakade gott är ju bara perfekt. Jag har inte gjort ett dugg det där fixade du alldeles själv söta Fru Lundin:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det gjorde du... bara av att lyssna på bridezilla ju å tipsa å trixa å visa var jag kunde finna saker du inte hade hemma osv osv osv.., on and on and on... ;)

      <3

      Radera
  5. Fina bilder! :)

    Då blir det ett nytt gäng barn nu med tanke på allt ris.... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte en chans ;) Här är producerandet av barn avklarat för länge sen ;)

      Radera
  6. Stort Grattis!
    Vilka härliga bilder!
    Tårtan ser ljuvlig ut! :)

    SvaraRadera
  7. Vackert!
    Frös du in tårtan med sugarpasten på? Eller utan och täckte den sen? Hur hann du? :)

    SvaraRadera
  8. Anonym

    Ja jag gjorde tårtorna klara med sugerpaste och allt och frös in dem. Sen lät jag dem tina långsamt i kylskåp. Kvällen innan fixade vi alla stödpinnar i tårtorna och jag satte banden runtom dem. Sen innan kaffet skulle dukas på satte jag ihop tårtan så att den blev som på bilden ;) Gick som en dans och med Strössel & Annats mousser så funkade det perfekt för det smakade inte alls som att de var nerfrusna. Fanns de som undrade om jag hade bakat hela natten innan bröllopet för den smakade så ny gjord :)

    SvaraRadera
  9. Åhhh!
    Men gud Stina!!! Vad gullig du är, jättestort GRATTIS till ERAT fina bröllop!!! Det ser ju helt fantastiskt ut, wow!
    Och vad duktig och grym du var som gjorde bröllopstårtan själv, häftigt att den "stod" sig i tre veckor i frysen?! GRYMT!!!
    All cred till dig, Fru Lundin! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Tack gumman, Bröllopet var en pärs må jag säga, gud så stressigt på slutet ;) Envis som synden var jag också att jag prompt skulle göra tårtan själv. Men det funkade faktiskt grymt bra att frysa ner den och sen göra det sista på plats, mja förrutom stödpinnar och banden runtom som jag gjorde kvällen innan ;)
      Jag är ju aningen kräsen att låta någon annan göra den, ville ha den som jag ville ha den du vet ;)

      Kram på dig!

      Stina

      Radera
  10. Åååh vilken fin tårta :) Helt ortoligt att den klarade sig så fint trots att den stått i frysen.Värt att tänka på till en annan gång, jag använder oxå wiltons sp :) Grattis :)

    SvaraRadera