lördag 30 januari 2010

Kalas formar



Här är dom då, kalasformarna jag vann inne hos Tårtspecialisten
Dom är såååååååå fina :) Har precis testat dom och det är dom BÄSTA garanterat jag har bakat muffins i. Dom är tjocka och väldigt stabila, inga tunna sladdriga man annars köper i affären. Så hädanefter kommer jag att beställa mina formar ifrån Kalasform. you bet I will! :)
Dessutom finns det på varje förpackning ett fint ark med ett recept. På "muffinsform lagom" som är den med stor röd blomma under finns recept på morotsmuffins.
På zebra "muffinsform" finns ett recept på äpplemuffins och på "kanelbulleformen" finns recept på vaniljbullar. Hur sött är inte det!!!!!!!!! Helt underbart... vilken grej :)
Så självklart ska jag åxå testa dessa recept någon dag :)
Nå ikväll gjorde jag iafl chokladmuffins igen. Med kaluha likör i och sen lite chokladbitar. Recept och bild kommer senare. Blir väl några cupcakes kan jag tro till slut. Vi får väl se vad som formas under tiden. I dag eller i morgon. När lusten dyker på helt enkelt :)
Under tiden kan ni juh alltid kika in på Kalasform och välja ut vilken ni tycker är den finaste formen, så får vi väl se... ifall vi kanske ska lotta ut just den ;)........ för en beställning kommer nog snart att göras och då kan man juh alltid köpa hem någon extra man kan lotta ut, eller göra på annat sätt ;)
Så kika in där, släng in en beställning också när ni ändå är där och kikar, eller så tittar ni bara ut den som är finast :) så beställer jag. För attans vad bra dom är :)
Trevlig kväll!
Stina

2 kommentarer:

  1. Måste bara säga... är inne och kikar igen... väntar tålmodigt på att få ordning på livet så jag också kan börja baka igen... bakade mycket tiden "innan"... men inte på många år... då får du komma till Götet för att guida mig... :D

    SvaraRadera
  2. jag? guida dig? nää du e så duktig så inte tror jag att jag behöver guida dig. Däremot det där Caféet :P

    SvaraRadera