tisdag 10 april 2012

Malin och Patriks bröllopstårta


Våra fina vänner Malin och Patrik gifte sig i lördag. Så här blev tårtan när den blev klar :)
Bilden längst ner visar den översta tårtan innan den fick ge sig iväg en bra bit med bil. Det sista pillet satte brudparets mammor i hop.:)
Jag överraskade Malin med lite socker diamanter som skulle få ligga i rosorna som vackra vattendroppar, dessa ser ni även utplacerade runt tårtan. Jag köpte dessa på Strössel & Annat
Jag köpte även Wiltons sugerpaste som var otroligt formbar :) Och svart fondant till rosorna.
Vad säger man... jag har ju min lilla favorit webaffär.
När helst så får man super duper betjäning och service, undrar man över får man alltid ett snabbt svar, har man panik att få hem någon grej ögonblicklingen svänger hon ihop ett paket och skickar bumbs... har nog aldrig varit med på maken om sådan service... Tack Pehrnilla!


Ljusa tårtbottnar, Lager 1: mörkchoklad fluff   Lager 2: Hallonmousse med hela hallon nerstoppad i moussen pryder insidan av tårtan... nam nam :)

Såå nu blickar jag ögonen mot min egna bröllopstårta som faktiskt kommer att behöva frysas ner pga för lite tid när det nalkas bröllop :) Men med mousse fyllningar lär det inte vara några som helst problem :)



Tårtan ser lite avsmalnad ut men den är nog mycket rakare eller var, i verkligheten :)

16 kommentarer:

  1. Vi kan verkligen varit mer nöjda...fick så otroligt mycket kommentaren för denna undert fina tårta, tror ingen sett så fin innan ;) dom vanliga på bagerierna kommer inte i närheten av den!! Stort Tack Stina för allt ditt jobb...Kram Fam Nordgren

    SvaraRadera
  2. Är glad att ni blev nöjda... ni e värd så mycket ni båda... och ni fick ju er perfekta dag. Är ni nöjda är jag nöjd :)

    Fast nu är det din tur att starta upp nervositeten inför mitt stundande bröllop ;)

    All kärlek till er mina vänner!

    SvaraRadera
  3. Så snyggt och stilrent. Har en bröllopstårta som jag ska göra till min syster för 90 gäster... Lite nervöst med tanke på att jag aldrig gjort de för....

    SvaraRadera
  4. Så snygg och stilren den blev!! Ska göra en bröllopstårta till min syster för 90 pers.. Lite nervöst med tanke på att jag inte gjort de för... Men hon tro på mig :)

    SvaraRadera
  5. Sara... klart du klarar det ;) Tyckte faktiskt den blev stilfull också... vitt och svart och lite bling bling gjorde det ;)

    SvaraRadera
  6. Supersnygg tårta! Så välgjord, och så fin. Det blir nog bra med din egen tårta sedan också. :)

    SvaraRadera
  7. Super fin,man kan nästan inte tro att de är första gången du gjort bröllopstårta.älskar svart/vitt tema och vem kan motstå bling bling...a women`s best friend :D

    SvaraRadera
  8. Herreguuud vilken vacker tårta! Kan tänka mig att brudparet var supernöjda! Vad duktig du är!

    SvaraRadera
  9. WOW vilken otroligt vacker tårta. Så snyggt med svart och vitt. Tjusigt med bling blinget. Du är jätteduktig. Var har du fått tag i spännena på de svarta banden?

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  11. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  12. Tack alla! :) Snälla ni är

    Annette.. jag googlade och fann dessa, kommer inte riktigt ihåg var men jag ska gräva lite och se om jag sparat länk för det tror jag att jag gjorde, isåfall återkommer jag till dig ;)

    SvaraRadera
  13. Underbart vacker tårta : ) wow kram imponerad Sofia i Hjo

    SvaraRadera
  14. Svar
    1. Tack söta Lisa, är inte lika duktig som du men jag är helt klart nöjd för att vara min första bröllopstårta :) <3

      Radera