söndag 27 mars 2011

Paket ifrån Strössel & Annat :))


Oj.. helt plötsligt... bara så där.. blev det en beställning igen ifrån Strössel&Annat. Då och då händer det... till sambons förtret.. och helt plötsligt när paketet kommer inser jag ju att jag glömt en hel del annat också... ja vad ska man säga... då bara MÅSTE jag ju beställa igen :P ... *harkel host host*

Denna gången blev det två burkar SP, en form med ett vackert kors, en bäbis och sen lite pulver färg, guldigt :)

Nå.. så här är läget just nu. Vi har två konfirmander i sommar. Först ut är Robin och han ska få ett guldigt kors på sin tårta tänkte jag. Massa idér så vi får väl se hur det blir sen :) Sen var jag ju bara tvuuuungen att införskaffa mig en form av en bäbis åxå, den ska bli spännande att göra.
Jag väntar fortfarande på att få göra en dop tårta :) snart får jag väl göra en bara för att ha gjort den :)

Nu är då som så att Strössel & Annat är så himla snälla så dom tog faktiskt hem det jag önskade mig :) dom är den där firman som gör det där lilla extra :)
Dom blåa formarna heter First Impressions Molds och är otroligt behändiga i tårt tillverkningen :) Dessa formar finner ni HÄR och skulle ni sakna någon form, kontakta då Strössel & Annat, det går alltid att framföra önskemål, vips så har dom det hemma i webshoppen :)

Haha.. inser att detta låter som värsta "försäljnings reklams grunkomojängen" Nåja... jag har faktiskt beställt detta paketet själv också.. och jag är fortfarande lika nöjd som alltid, därför väljer jag också själv att göra reklamen för dom, för alltid är det någon som har nytta av det, kanske kan jag hjälpa någon finna det dom söker.. ja ni vet.
Jag kanske skulle börja jobba med reklam, eller bli försäljare??? :P haha!!!

5 kommentarer:

 1. Gud så smart med såna formar, men hur gör man sedan själva bebisen, är det bara sp du lägger i eller hur gör man? :-) *nyfiken tårtnovis*

  SvaraRadera
 2. Kan inta annat än hålla med dig, toppenbutik!
  Jag har också beställt den där bebisen och fick hem den idag...har redan gjort två stycken, för som tur är så har jag två doptåtor till helgen. Hur söta somhelst blev de =)

  SvaraRadera
 3. Carolina.. om du går in på strössel och annat och söker upp dessa formar (klicka på länken bara) sen står det en bra beskrivning under silikon formarna hur man bäst lyckas ;)
  Detta blir första gången jag testar dom själva så jag kan återkomma med hur det gick :)

  Sarah.. åhh vad roligt. Ska bli skoj att få se tårtorna :)

  SvaraRadera
 4. Vilket fint baket du beställde!

  Jag har också den där bebisformen, och den är faktiskt fantastiskt bra och lätt att hantera! :-)

  Stoooooor kram på dig gumman! :-)
  Länge sen jag hörde utav dig. <3

  Malin

  SvaraRadera
 5. Malin.. hej gumman! Jag finns.. men är allmänt uttröttad med nytt jobb å huset fullt med barn så oftast tittar jag in hos er lite snabbt men inte alltid har energi att kommentera.. men jag smyger och håller koll på er iafl ;)

  Vad härligt att höra att det går så bra att använda dessa silikonformar. Ska bli riktigt kul att testa :)

  Sköt om dig!

  kram Stina

  SvaraRadera